Masivní pánev ANETT GRANDE z kvalitní nerezové oceli zajistí úsporné, ekonomické a efektivní vaření, restování i smažení. Lze na ní díky nepřilnavému vnitřnímu povrchu opékat steaky, masové směsi, karbanátky i bramboráky s minimem tuku, restovat i dusit zeleninu. Maso se na rozpálené pánvi rychle zatáhne, pak je 
 můžete vložit s pánví do trouby k dopečení.
 
Jemné pokrmy, krémové omáčky, bešamel, ale i ryby a vejce snadno připravíte, lehce je stáhnete z pánve na talíř.
Výhody celonerezového nádobí:
 
- vyrobeno  
z vysoce kvalitní nerezové oceli třídy 304, vnitřní povrch má nepřilnavou úpravu
 
- nerezová rukojeť
  zajistí bezpečnou manipulaci
- nádobí je kompatibilní se všemi druhy varných desek  
včetně indukce 
 
 
díky hliníkové slitině uložené ve dnu
- lze v něm zapékat i  
v troubě
 
- sendvičové dno šetří energii
 
- naakumulovaná energie předává teplo rovnoměrně dále do nádoby, proto lze sporák vypnout s předstihem a nechat pokrm "dojít"
- snadné čištění - vnější povrch pánve je vysoce leštěný
- lze  
umývat v myčce
 
Doporučujeme:
  při ohřevu používat chňapky, dřevěné, nylonové nebo silikonové náčiní a především zvolit velikost plotýnky úměrnou průměru dna.